Aktuelno

Football Manager 25 odložen do marta 2025. godine

Podeli

Football Manager 25 je ponovo odložen. Developer Sports Interactive je objavio da će Football Manager 25 biti odložen do marta 2025. godine.

Odluka je doneta nakon razgovora sa SEGA-om, licencorima i partnerima studija.

Još u septembru je otkriveno da će igra biti pomerena na novembar, uz nekoliko dodatnih funkcija koje će biti uklonjene. Međutim, to kratko pomeranje nije bilo dovoljno da Sports Interactive dovede igru u stanje s kojim su zadovoljni.

“Ovo dodatno vreme nije bilo dovoljno da osiguramo kvalitet igre i iskustvo koje odgovara vašim očekivanjima i našim veoma visokim standardima,” rekao je studio.

Nastavili su: “Rokovi su već bili tesni i, kao što su mnogi od vas ispravno primetili u svojim nedavnim komentarima, jednostavno smo previše žurili i bili u opasnosti da kompromitujemo naše uobičajene standarde. Ovo je stvorilo ogroman pritisak na sve koji rade u studiju, a svi su strastveno posvećeni isporuci najbolje moguće igre.”

Football Manager 25 predstavlja prekretnicu za seriju jer prelazi sa internog Sports Interactive operativnog sistema (SIOS) na Unity Engine. Ovo je predstavljalo izazove za tim jer je to “najveći tehnički i vizuelni napredak u seriji u jednoj generaciji.”

“Jednostavno ne možemo kompromitovati isporuku ovog ključnog trenutka u istoriji Football Manager-a tako što ćemo žuriti da ga objavimo u novembru,” rekli su.

“Naravno, ovo nije mesto na kojem smo očekivali da ćemo biti sedam nedelja pre izlaska, ali, u duhu vrednosti našeg studija, uvek razmatramo širu sliku – a šira slika ovde je da nam je potrebno ovo dodatno vreme kako bismo isporučili igru na koju ćemo svi biti ponosni.”

Iako je igra sada zakazana za mart 2025. godine, tačan datum izlaska nije otkriven. On će biti objavljen kasnije, zajedno sa detaljima o ranom pristupu za igrače.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *