Gaming industrija Video Igre Zanimljivosti

The First Berserker: Khazan prikaz novog bossa

Podeli

Benn Star daje glas glavnom junaku

Novi trejler za The First Berserker: Khazan prikazuje zastrašujućeg Vipe bosa, jednog od mnogih neprijatelja koje igrači moraju poraziti u nadolazećem soulslike naslovu. Ova akciona RPG igra za jednog igrača smeštena je u isti univerzum kao i Dungeon Fighter Online, sa anime stilom i brutalnom borbom.

„Pell Los Carstvo” je spašeno, ali po visokoj ceni. Nakon što su General Khazan i Veliki Maga Ozma porazili Berserk Zmaja Hismara i Legiju Zmajeva, igrači će preuzeti ulogu Khazana, koji je lažno optužen za izdaju i prognan van carstva.  

U ovoj hardcore akcionoj RPG igri, uzbudljive borbe su u centru pažnje tokom Khazanove potrage za osvetom protiv onih koji su orkestrirali njegov pad, obeležene intenzivnim, agresivnim i stalno promenljivim stilovima borbe, navodi se u opisu igre.

Pogledaj novi trejler za The First Berserker: Khazan

Tokom Xbox Partner Preview-a u martu, fanovi su prvi put dobili uvid u The First Berserker: Khazan. Prvi put prikazan u decembru 2023. godine, naslov razvija korejski studio Neople, najpoznatiji po multiplayer RPG igri Dungeon Fighter Online.

Nakon što je najnoviji trejler prikazan na Gamescom 2024, igra je brzo izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, jer su mnogi fanovi primetili da glas Khazanu daje Ben Starr, poznat iz igre Final Fantasy XVI.

The First Berserker: Khazan će biti objavljen početkom 2025. godine za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC putem Steam-a. Tehnički zatvoreni beta test zakazan je od 11. do 20. oktobra 2024.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *