Aktuelno Filmovi i serije Zanimljivosti

Simpsonovi uplašili gledaoce “poslednjom” epizodom

Podeli

36. sezona “Simpsonovih” je krenula, a prva epizoda izazvala je pometnju među obožavaocima serije jer je u epizodi pod nazivom “Bartov rođendan” pomenut “kraj”.

U epizodi se pojavljuje animirana verzija bivšeg scenariste serije, Konana O’Brajena, koji se obraća publici sastavljenoj od poznatih lica, poput Seta Rogena, Lejdi Gage i Rona Haurda.

Oni su okupljeni u epizodi zbog – završetka “Simpsonovih”. O’Brajen kaže publici:

„Velika je čast biti s vama na kraju ‘Simpsonovih’. Da, istina je. Fox je odlučio da završi sa ‘Simpsonovima“

Tokom emitovanja epizode, na društvenim mrežama zavladala je panika.

„Da li je stvarno kraj?“

„Čekaj, da li je ovo prva i poslednja epizoda? Jesu li nam zaista ovo uradili?“ , pitali su fanovi.

Šta se zapravo dešava?

Epizoda dalje prati brojne pokušaje Foksa (FOX) da prekine “Simpsonove”, dok O’Brajen komentariše da je sada pravo vreme za to.

Da bi pomogao u realizaciji tog plana, angažovan je – Hack-GPT.

O’Brajen ovaj uređaj sa veštačkom inteligencijom naziva „vrhunskim dostignućem u plagiranju“, koji može zaključiti „priče likova na emotivno zadovoljavajući način, bez ugrožavanja suštine serije“.

Na kraju, uređaj s veštačkom inteligencijom kreira scenario za poslednju epizodu pod nazivom „Bartov rođendan“, koja uključuje nekoliko tipičnih klišea završetaka serija.

Bart se čak pobuni na ideju da napuni 11 godina. Ipak, do kraja epizode sve se vraća u normalu, te se ni serija, ni Bartovo odrastanje ne završavaju.

“Cilj je bio da serija traje večno”

Obožavaoce je umirio producent Met Selman, koji je u izjavi za australijski Pipl rekao:

„Bio sam na Novom Zelandu kada se završio štrajk pisaca, i odmah sam se vratio radu na ‘Simpsonovima’. To je bilo pre godinu dana, dok smo istovremeno promovisali 35. sezonu. Novinari su nas uvek pitali kako bi izgledala poslednja epizoda serije. Nisam imao pravi odgovor jer smatram da serija nikada ne bi trebalo da se završi“, rekao je.

Dodao je:

„Ideja je da traje zauvek. Ismevamo koncept poslednjih epizoda, jer svaka epizoda može biti i prva i poslednja“, zaključio je.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *